Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Qui Som

Hola!

CATALAN FILMS és el motor per a la internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, establint lligams locals, nacionals i internacionals i promovent la presència de productes i empreses catalanes a mercats i festivals.

La nostra missió

L’objectiu de Catalan Films és augmentar la participació de la indústria audiovisual catalana a mercats internacionals i incentivar la coproducció i la distribució. A més, també dóna suport a pel·lícules i talent seleccionat en els festivals internacionals del món i és el representant oficial de la indústria en festivals i mercats clau.

En associació amb els seus diferents socis, Catalan Films treballa per a promoure ficció, documental, animació, programes destinats a televisió i curtmetratges catalans.

L'equip

Mar Medir

Coordinadora
Mar Medir (Palamós, 1981) és llicenciada en Publicitat i RRPP (UAB, 2003) i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UB 2012). Ha cursat els postgraus de l’ESCAC en Line Producing i Producció Executiva i el de Desenvolupament de Projectes com a alumna convidada. Des del 2005 treballa en l’àmbit de la producció executiva en productores com Oberon Cinematogràfica, El Kinògraf o Inicia Films i ha participat en projectes com Luisa no está en casa, Celia Rico (Biennale di Venezia 2012), Elisa K, Judith Colell i Jordi Cadena (Festival de San Sebastián 2010), La teta asustada, Clàudia Llosa (Ós d’Or, Berlinale 2009), La Plaga, Neus Ballús (Berlinale 2013; Premis Lux 2013) o Godka Cirka, Àlex Lora (Sundance 2013). Durant tres anys ha estat gerent de l’associació de productores de documentals Pro-Docs i actualment és coordinadora de Catalan Films.

Patricia Bonet Ibeas

Tècnica Internacional
Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, amb el Màster Europeu en Gestió de l’Empresa Audiovisual impartit a la Media Business School, amb el suport del Programa Media II de la Unió Europea.
Treballa a la companyia Lolafilms, productora cinematogràfica de títols com “Belle Epoque”, “Torrente”, “La niña de tus ojos”, “La comunidad”, “El septimo dia”, "Soldados de Salamina” etc.. Allà té l’oportunitat de participar en diferents àrees de l'empresa al llarg de la seva estada: desenvolupament i pre-producció de projectes, post-producció dels llargmetratges de parla espanyola i anglesa i finalment seguiment de les vendes internacionals. L'any 2010 s'incorpora a l'equip de Catalan Films i en l'actualitat s'encarrega de l'àmbit de festivals i web.

Joan Ruiz

Tècnic Internacional

Nascut al Pirineu (1990) Joan Ruiz es gradua en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i obté el Post-grau en Distribució i Màrqueting Audiovisual de la Universitat Oberta de Catalunya. El 2013 s’incorpora a l’equip del Departament d’Indústria del Festival Internacional de Cinema de San Sebastián com a coordinador i comissari de les conferències i taules rodones i com a responsable de les publicacions professionals. El 2015 inicia les jornades professionals del D’A Film Festival Barcelona i n’és el responsable durant cinc edicions. Coordinador de comunicació del simposi Talking Galleries Barcelona 2017 i col·laborador de LOOP Fair. El 2018 desenvolupa el projecte de comunicació de l’escola Elías Querejeta Zine Eskola de Tabakalera. El 2019 idea La Pedrera - D’A Film Lab i comença a treballar per al Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals. El gener de 2020 s’incorpora a l’equip de Catalan Films.

material corporatiu

A partir de l'any 2021 Catalan Films gaudeix d'una nova imatge gràfica integrada per un nou logotip.

Podeu descarregar-vos versions del logo en diferents formats. Us recordem que es tracta d'una marca registrada per Catalan Films i qualsevol ús no autoritzat suposa una infracció.

Per altres formats, si us plau contacteu amb catalanfilms@gencat.cat, telèfon +34 935 524 940.

CF_bn

png | 9.48 KB

CF_colcorp

png | 9.53 KB

CF_color

png | 9.69 KB

CF_color_neg

png | 11.58 KB

CF_neg

png | 10.06 KB

CF_bn

tif | 16.9 MB

CF_colcorp

tif | 16.83 MB

CF_color

tif | 16.89 MB

CF_color_neg

tif | 16.93 MB

CF_neg

tif | 16.92 MB

CF_35

jpg | 196.52 KB

CF_35n

jpg | 201.8 KB

CF_35

eps | 303.52 KB

CF_35n

eps | 306.94 KB

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya